Spelling Nederlands 6 4+

Magiwise

    • $4.99

Description

Ontdek "Spelling Nederlands 6" - de perfecte app om de taalvaardigheid van uw kinderen in groep 7 en 8 van de basisschool naar een hoger niveau te tillen. Met deze app kunnen kinderen die al goed kunnen lezen en spellen hun vaardigheden uitbreiden door het leren schrijven van moeilijke en lange woorden. Het is een ideale oefening voor dictees en helpt uw kind om vertrouwd te raken met 600 veelgebruikte zelfstandige naamwoorden op school.

De app bestaat uit 10 digitale werkboekjes, elk met 60 zelfstandige naamwoorden om te oefenen. Uw kind doorloopt zes stappen om elk woord grondig te leren:

1. Lees de woorden hardop voor.
2. Tik de woorden correct over.
3. Tik het woord goed in na een woordflits.
4. Luister naar het voorlezen van het woord en vul de juiste letters in de lege hokjes.
5. Luister naar het voorlezen van het woord en zet de letters in de juiste volgorde.
6. Luister naar het voorlezen van de zin met het woord en tik het woord goed in.

De app maakt gebruik van een speciaal Nederlands klankentoetsenbord, waardoor uw kind op een intuïtieve manier leert hoe woorden zijn opgebouwd.

De oefeningen zijn opgedeeld in groepjes van 15 woorden, zodat uw kind stap voor stap kan leren en oefenen. Na vier groepjes volgt een dictee-toets met een selectie van de 60 woorden om de vaardigheden te testen.

De voordelen reiken verder dan het kleine scherm. U kunt de app ook installeren op de Apple TV, waardoor uw kind kan oefenen op een groter beeldscherm. Daarnaast kan de docent oefeningen klaarzetten met de Schoolwerk app van Apple, waardoor het leren naadloos kan worden geïntegreerd in het onderwijsproces.

Een solide beheersing van het schrijven van moeilijke en veelgebruikte woorden is van cruciaal belang voordat uw kind de stap zet naar het voortgezet onderwijs. In die fase komen ze in aanraking met meer complexe onderwerpen en uitgebreide teksten. Het vermogen om nauwkeurig te spellen en schrijven zal hun communicatie en begrip van deze onderwerpen sterk verbeteren. Het legt een stevige basis voor succes in hun vervolg reis en helpt hen zelfverzekerd en met plezier te leren.

Geef uw kinderen de beste start in het voortgezet onderwijs door hen te voorzien van de "Spelling Nederlands 6" app. Download het vandaag nog uit de App Store en laat hen hun taalvaardigheid naar nieuwe hoogten tillen!

What’s New

Version 6.3

Deze release bevat enkele kleine verbeteringen.
Heb je leuke ideeën of vragen? Neem gerust contact met ons op via onze website www.magiwise.nl.

App Privacy

The developer, Magiwise, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Usage Data

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members can use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

Decimals & Fractions
Education
Fractions & Shapes
Education
Times Tables 500 (Magiwise)
Education
Numbers on Bricks
Education
Multiplication Tables & Apples
Education
Polskie Ortogramy 2
Education

You Might Also Like

begrijpzinnen
Education
Cause Effect
Education
LassaLittleGamesHD
Education
Taal en woordenschat – de zee
Education
Lassa goes shopping
Education
Taal en woordenschat boerderij
Education