Spelling Nederlands 3 4+

Magiwise

    • $4.99

Description

Stap binnen in de magische wereld van taal en ontdek samen met je kinderen de betoverende app "Spelling Nederlands 3"! Als ouder wil je natuurlijk dat je kinderen een sterke basis leggen voor lezen en schrijven. Met deze app kunnen ze op een leuke en boeiende manier de eerste woordjes goed leren spellen, en dat allemaal op hun eigen tempo.

De app is speciaal ontworpen voor kinderen in groep 3 van de basisschool, die net zijn begonnen met leren lezen en schrijven. Met twaalf betoverende boekjes worden ze meegenomen op een avontuurlijke reis door de wereld van eenvoudige medeklinker-klinker-medeklinker woorden, oftewel MKM woorden. Elk boekje bevat vier hoofdstukken met zes spannende oefeningen, waardoor er genoeg ruimte is om te oefenen en te groeien.

De oefeningen zijn opgedeeld in verschillende magische fasen:

- Leren lezen: Kinderen maken kennis met de woorden en leren ze herkennen.
- Leren overschrijven: Ze oefenen het zelfstandig schrijven van de woorden.
- Woord flitsen: Met magische snelheid leren ze de woorden herkennen.
- Klinkers invullen: Ze vullen de juiste klinkers in bij de MKM woorden, bijvoorbeeld "a" of "aa".
- Woorden schrijven: Ze leren het hele woord correct opschrijven.
- Dictee: Kinderen testen hun spellingvaardigheden met een spannend dictee over de woorden uit het verhaal.

Elk boekje heeft ook drie dictee-toetsen, waardoor ze alle woordjes nog eens kunnen toetsen en hun vooruitgang kunnen meten. Het leesniveau in de app is AVI M3, wat overeenkomt met een leeftijd van 6 jaar met een half jaar leesonderwijs.

De app maakt gebruik van een speciaal Nederlands toetsenbord dat alle klanken in de Nederlandse taal handig groepeert. Zo leren kinderen eenvoudig de lettercombinaties en ontdekken ze de verschillen in klank. Deze magische tool helpt hen ook beter begrijpen hoe de letters in woorden worden toegepast.

Ouders en leerkrachten kunnen direct na afloop of op een later tijdstip elke oefening evalueren door alle antwoorden te bekijken via schermafdrukken. Samen kunnen ze de voortgang van het kind volgen en hun succes in taalontwikkeling vieren.

"Spelling Nederlands 3" is een betoverende toevoeging aan de succesvolle educatieve app serie MagiWise, die samen met kinderen is gemaakt en ideaal is voor extra oefenen op school en thuis. De oefeningen zijn ook beschikbaar in de Basisschool app van MagiWise, waardoor ze naadloos aansluiten bij het lesmateriaal op school.

De magie stopt niet bij een klein scherm, want de app kan ook geïnstalleerd worden op de Apple TV, zodat kinderen kunnen oefenen op het grote beeldscherm. En voor nog meer magie kan de docent oefeningen klaarzetten met behulp van de Schoolwerk app van Apple.

Dompel je kinderen onder in de betoverende wereld van taal met "Spelling Nederlands 3". Met deze app leren ze op een leuke en interactieve manier spellen en ontwikkelen ze een sterke basis voor hun taalvaardigheid. Stap binnen in deze magische taalavonturen en laat de spellingskunstenaar in je kinderen ontwaken!

What’s New

Version 6.3

Deze release bevat enkele kleine verbeteringen.
Heb je leuke ideeën of vragen? Neem gerust contact met ons op via onze website www.magiwise.nl.

App Privacy

The developer, Magiwise, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Usage Data

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members can use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

Decimals & Fractions
Education
Fractions & Shapes
Education
Times Tables 500 (Magiwise)
Education
Numbers on Bricks
Education
Multiplication Tables & Apples
Education
Polskie Ortogramy 2
Education

You Might Also Like

Tempolezen
Education
flipflap2
Education
AVI-lezen1
Education
Kern2V2
Education
Begrijpen1
Education
begrijpzinnen
Education